Bekijk profielpagina

Geurt Mouthaan - Editie #169

Revue
 
 

Geurt Mouthaan

15 september · Editie #169 · Bekijk online

Journalist en fotograaf bij Het Kontakt editie Alblasserwaard, bladmanager bij Kontakt Mediapartners.


Van kunstenaar Christo en een bierpomp in Noordeloos tot internetoplichting en een shoppende collega, het gaat weer alle kanten op in deze editie. Veel leesplezier en delen/abonneren stel ik uiteraard op prijs!

Selfie in historische outfit
Klik voor meer foto's op de foto
Klik voor meer foto's op de foto
Voor het vastleggen van Open Monumentendag belandde ik zaterdagmiddag in een rustieke achtertuin in Alblasserdam, waar een vijftiental eeuwenoude boerenwagens werden tentoongesteld. Tot mijn fotografische vreugde liepen er ook enkele kinderen in klederdracht rond.
De gedateerde kleding weerhield hen er niet van de geneugten van de 21e eeuw met zich mee te dragen. Zo vond dit meisje de edele viervoeter die ook rondliep in de tuin aanmerkelijk interessanter dan de boerenwagens en poseerde ze op een gegeven moment voor een selfie. Ik was zo gelukkig om dat moment vast te leggen; wat mij betreft de mooiste foto van de serie die ik van dit onderwerp maakte. Maar de krant gaat-ie niet halen. Mijn opdrachtgever wilde toch graag de boerenwagens wel in beeld hebben!
Commissie positief over uitbreiding Avonturenboerderij Molenwaard
Politie helpt 24-jarige dronken man in Bleskensgraaf om thuis te komen
Christo in Noordeloos
Je zou bijna denken dat de vorig jaar overleden kunstenaar Christo naast zijn wens om de Arc de Triomphe in te pakken - een wens die postuum onlangs in vervulling ging - ook de pomp in Noordeloos op zijn bucketlist had. Dan had hij in zijn nalatenschap wel rekening gehouden met de aankomende feestweek, want in die stijl is de authentieke pomp onlangs grondig ingepakt, om de komende tijd als bierpomp door het leven te gaan!
Molenlanden doet mee aan landelijke inleveractie wapens
Zes internetoplichters opgepakt in Giessenburg en Gorinchem
Het nuttige met het aangename verenigen
Ons vak brengt ons als journalisten op plaatsen die ook onze persoonlijke interesse hebben. Dat overkwam ook een vrouwelijke collega, die ik had gevraagd om deze week een afspraak bij Zwijnenburg Het Huis van de Mode over te nemen. Nu wil ik natuurlijk niets suggereren over de mate waarin mannen en vrouwen op het gebied van - populair gezegd - shoppen verschillen, maar feit is wel dat ze na afloop bovenstaande veelzeggende foto naar me appte. Een kwestie van het nuttige met het aangename verenigen!
Doe Mee wil duidelijkheid over rol college Molenlanden bij schade Lekdijk
Gezellige en drukbezochte boeldag bij stadsboerderij Vredebest in Nieuwpoort
Zo mooi is de Alblasserwaard
De Achtkante Molen in Streefkerk
De Achtkante Molen in Streefkerk
Vond je deze editie leuk?
Klik hier om je uit te schrijven.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door Geurt Mouthaan met Revue.